Това ръчно устройство може да обясни защо японците са толкова добри в чистенето

Ако се чудите защо ви отнема толкова време да почистите дома си и дали други се борят със същия проблем - това може да е най-важната статия, която някога ще прочетете.

image

В Япония почистването не се възприема като скучна работа. Повечето хора там го намират за доста приятно. Това обяснява защо обществените и частните пространства в Япония винаги са безупречни. По-трудно е да се намери мръсно място в Япония, отколкото на Запад.

От нашата страна на континента мръсотията е навсякъде. Все още не сме разкрили тайната зад поддържането на чистота.

В тази статия обяснявам как една малка електрическа джаджа може да бъде тайната зад безупречността на Япония.

Как Япония винаги е чиста?

„Разчистване“ е основна концепция в японската култура. Понякога се нарича „сортиране“ или „подреждане“.

image

Идеята тук е, че чистото и организирано жилищно пространство внася спокойствие и ред в живота ни. Повече безпорядък, повече хаос. По-малко безпорядък, повече ред.

Повечето хора в западните страни не вярваха, че животът в спретната среда сам по себе си може значително да повлияе на качеството на живот.

Но след издаването на книгата „Променящата живота магия на подреждането: Японското изкуство за премахване на боклука“ от Мари Кондо, повечето хора започват да разбират колко важно е чистото пространство за добър живот.

Чистотата в Япония е свързана и с религията на шинтоизма. Тази религия е местна само за японците и учи, че чистотата е свещена. Будизмът също има много последователи в Япония и проповядва чистота.

Интересното за разчистването и шинтоизма е, че те не описват нищо изключително. Дори хората в страни от Европа, Северна Америка и останалия свят знаят колко е важно да бъдем чисти.

Може да няма културни или религиозни чувства, които да го подкрепят на Запад, но всеки тук знае, че чистото нещо е по-добро от мръсното.

И така, какво отличава Япония?

Много посетители, пътуващи до Япония, са признали, че първото нещо, което трябва да се отбележи в Япония, е колко чисто е всичко. Някои стаи в Япония са толкова чисти, че можете да видите отражението си на пода!

Някои хора казват, че японският начин на живот насърчава чистотата. Неща като по-малко обществени кофи за боклук и доброволно почистване правят поддържането на страната безпроблемно.

Но има още един фактор, за който малко хора говорят. Открих го при едно от пътуванията си до Япония и никога не успях да го преодолея.

Наричат го Synoshi Пауър Спин Скръбер. Казват, че това е най-лесният и достъпен метод за почистване на всякакъв вид мръсотия, замърсявания и засъхнали петна.

image

Synoshi Пауър Спин Скръбер: Модерен начин за почистване

Synoshi Пауър Спин Скръбер е ръчно безжично електрическо устройство, което извършва по-голямата част от вашето почистване. Електрически почистващи устройства като това са модерни в Япония и почти всяко домакинство притежава такова.

Synoshi улеснява изпълнението на японските културни и религиозни директиви за чистота. Трябва да положите само малка част от усилията, за да почистите дома си.

Достатъчно е просто да държите устройството и да го насочите към всяка повърхност, за да извършите цялото почистване.

Това е една от най-новите и ефективни технологии за почистване, които познаваме. Уредът е създаден, за да обедини любовта на Япония към чистотата и модерните технологии в нещо достъпно за всеки.

Устройството е с иновативен L-образен дизайн. Главата на четката се прикрепя към острия накрайник. Потребителите могат да използват трите приставки на четката за почистване на широка гама от повърхности, две от които се предлагат за закупуване отделно.

Където и да живее мръсотия (тесни пространства, ъгли или гладки повърхности), Synoshi има силата да стигне до нея.

Когато почиствате с Synoshi, не е нужно да прекарвате часове в търкане, миене и забърсване. Съкращава времето за почистване с повече от 50% и премахва по-голямата част от стреса от почистването.

Какво прави този уред забележителен?

image

Многофункционален

Този уред може да се използва за почистване на много различни неща и повърхности. Хората го използват върху гладки повърхности и в малки пространства.

Synoshi Пауър Спин Скръбер със своите различни четки може да почиства гуми, врати, прозорци, кухненски плотове, тенджери и тигани, стъкло и дори печки.

Безжичен

Няма нужда да се оплитате с кабели или да се притеснявате за инсталирането на електрически контакт във вашата баня. Просто се тревожете за почистването на това, което е пред вас.

Зареждане + дълъг живот на батерията

Когато е напълно зареден, Synoshi може да работи с пълен капацитет до 45 минути. Това ви дава достатъчно време да извършите по-голямата част от почистването си, ако живеете в апартамент със среден размер.

Почистване без усилие

Ръчното почистване на цялата мръсотия, утайка от сапун, наслоявания и фугираща смес за плочки може да бъде изтощително. Тъй като Synoshi Пауър Спин Скръбер се върти, той се справя с по-голямата част от търкането, четкането и избърсването, така че не е нужно Вие да го правите.

По този начин са Ви необходими по-малко енергия и усилия. Това е полуавтоматизация в най-добрата си форма.

Водоустойчив

Synoshi Пауър Спин Скръбер работи добре на мокри повърхности.

Можете уверено да почиствате мивките и душовете си с течаща вода и дори да го използвате в басейни!

И ако скръберът ви се замърси, просто го измийте под течаща вода, за да го поддържате чист.

image

Спестява ви пари и време

Ако мразите чистенето толкова много, че трябва да платите, за да бъде свършено, Synoshi също е подходящо за вас.

Уредът е достъпен и върши повечето от търкането и изплакването. Разбира се, това изисква малко участие от ваша страна, но си заслужава, когато прецените колко ще спестите.

Животът е много по-лесен с Synoshi

Много семейства използват Synoshi почистващи устройства в цяла Япония. Мъжете и жените ги използват, за да увеличат максимално ефективността си при почистване.

Уреди за почистване като Synoshi са най-голямата тайна зад безупречната среда в Япония.

Хората, които ги използват, извършват почистването си за рекордно кратко време, така че да имат повече време да се отпуснат и да се насладят на свободното си време.

Никой не обича Synoshi повече от по-възрастните. Той е идеален за тях, защото не изисква много енергия и не натоварва крехките им стави и мускули.

image

Устройството подходящо ли е за вас?

Искате ли да намалите времето за почистване с повече от 50%? Искате ли да почистите дълбоко с минимални усилия или енергия? Уморихте ли се да натоварвате ставите си, за да почистите?

Обичате ли да опитвате нови неща?

Ако отговорът ви е ДА, тогава Synoshi Пауър Спин Скръбер е точно за вас.

Читателите на тази статия получават:

A ОФЕРТА ЗА ОГРАНИЧЕНО ВРЕМЕ: СПЕЦИАЛНА - 70% ОТСТЪПКА

Почистването на вашата баня, кухня и всекидневна с това малко устройство е лесно. С него ще спестите пари, време и енергия.

Толкова много хора, които държат на чистотата, поръчват Synoshi точно сега. Всеки иска чудния уред, вдъхновен от японската традиция за чистота.

Ако мислите да добавите само този уред за почистване, който да управлява всички останали уреди за почистване, трябва да кликнете този линк и да направите тази поръчка.

Читателите на тази статия получават 70% отстъпка, ако поръчате сега ➢
Побързайте – ограничени доставки

Това е реклама, а не действителна новинарска статия, блог или актуализация за защита на потребителите

МАРКЕТИНГ ОПОВЕСТЯВАНЕ: Този уебсайт е пазар. Като такъв трябва да знаете, че собственикът има парична връзка с продукта и услугите, рекламирани на уебсайта. Собственикът получава плащане всеки път, когато бъде препоръчан квалифициран потенциален клиент, но това е всичко.

РЕКЛАМНО ОПОВЕСТЯВАНЕ: Този уебсайт и продуктите и услугите, посочени на уебсайта, са рекламен пазар. Този уебсайт е реклама, а не място за публикуване на новини. Всякакви снимки на лица, използвани на този сайт, са снимки на модели. Собственикът на този уебсайт и на продуктите и услугите, посочени в този уебсайт, предоставя само услуга, която потребителите могат да получат и сравняват.

Провери наличността