Toto ručné zariadenie by mohlo vysvetliť, prečo sú Japonci takí dobrí v upratovaní

Ak vás zaujíma, prečo vám čistenie domácnosti trvá tak dlho a či s rovnakým problémom bojujú aj iní - toto je možno najdôležitejší článok, aký ste kedy čítali.

image

V Japonsku sa upratovanie nepovažuje za povinnosť. Väčšina ľudí ho považuje skôr za príjemné. To vysvetľuje, prečo sú verejné a súkromné priestory v Japonsku vždy dokonale čisté. V Japonsku je ťažšie nájsť špinavé miesto ako na Západe.

Na našej strane kontinentu je špina všade. Ešte sme celkom neodhalili tajomstvo udržiavania čistoty.

V tomto článku vysvetľujem, ako môže byť malý elektrický prístroj tajomstvom japonskej bezchybnosti.

Ako sa udržiava Japonsko v čistote?

Upratovanie je v japonskej kultúre základným pojmom. Niekedy sa nazýva "triedenie" alebo "upratovanie".

image

Ide o to, že čistý a usporiadaný životný priestor prináša do nášho života pokoj a poriadok. Viac neporiadku, viac chaosu. Menej neporiadku, viac poriadku.

Väčšina ľudí v západných krajinách neverila, že len život v upratanom prostredí môže výrazne ovplyvniť kvalitu života.

Ale po vydaní knihy "Život meniace kúzlo upratovania: Japonské umenie upratovania" od Marie Kondo väčšina ľudí začína chápať, aký dôležitý je čistý priestor pre dobrý život.

Čistota v Japonsku súvisí aj s náboženstvom šintoizmu. Toto náboženstvo je vlastné len Japoncom a učí, že čistota je posvätná. V Japonsku má veľké zastúpenie aj budhizmus, ktorý tiež hlása čistotu.

Zaujímavé je, že decluttering a šintoizmus neopisujú nič výnimočné. Dokonca aj ľudia v krajinách v rámci Európy, Severnej Ameriky a zvyšku sveta poznajú dôležitosť čistoty.

Na Západe možno neexistuje kultúrne alebo náboženské cítenie, ktoré by to podporovalo, ale každý tu vie, že čistá vec je lepšia ako špinavá.

Čím teda Japonsko vyniká?

Mnohí návštevníci, ktorí cestujú do Japonska, priznali, že prvá vec, ktorú si na Japonsku všimnú, je to, aké je všetko čisté. Niektoré izby v Japonsku sú také čisté, že na podlahe vidíte svoj odraz!

Niektorí ľudia hovoria, že japonský životný štýl podporuje čistotu. Vďaka veciam, ako je menej verejných odpadkových košov a dobrovoľnícke upratovanie, je upratovanie krajiny hračkou.

Je tu však ešte jeden faktor, o ktorom hovorí len málo ľudí. Zistil som to na jednej zo svojich ciest do Japonska a nikdy som sa s tým nedokázal zmieriť.

Nazývajú ho Výkonný rotačný čistič Synoshi. Tvrdia, že je to najjednoduchšia a cenovo najdostupnejšia metóda čistenia všetkých druhov špiny, nečistôt a odolných škvŕn.

image

Výkonný rotačný čistič Synoshi: Moderný spôsob čistenia

Výkonný rotačný čistič Synoshi je ručné bezdrôtové elektrické zariadenie, ktoré vykonáva väčšinu upratovania. Elektrické čistiace zariadenia, ako je toto, sú v Japonsku moderné a vlastní ich takmer každá domácnosť.

Synoshi uľahčuje plnenie japonských kultúrnych a náboženských smerníc o čistote. Stačí vynaložiť len zlomok úsilia na to, aby bol váš domov čistý.

Stačí držať zariadenie a nasmerovať ho na akýkoľvek povrch, aby ste vykonali všetko čistenie.

Je to jedna z najnovších a najúčinnejších čistiacich technológií, aké poznáme. Zariadenie bolo vytvorené s cieľom spojiť japonskú lásku k čistote a moderné technológie do niečoho, čo je dostupné pre každého.

Zariadenie má inovatívny dizajn v tvare písmena L. Hlavica kefky je pripevnená na špicatej hrane. Používatelia môžu používať tri kefové hlavy na čistenie širokého spektra povrchov, z ktorých dve je možné zakúpiť samostatne.

Nech už sa špina nachádza kdekoľvek (v úzkych priestoroch, rohoch alebo na hladkých povrchoch), Synoshi má silu dostať sa k nej.

Pri čistení s Synoshi nemusíte tráviť hodiny drhnutím, vytieraním a utieraním. Skráti čas upratovania o viac ako polovicu a zbaví vás väčšiny stresu z upratovania.

Čím je toto zariadenie pozoruhodné?

image

Multifunkčný

Tento nástroj možno použiť na čistenie mnohých rôznych vecí a povrchov. Ľudia ho používajú na hladkých povrchoch a v malých priestoroch.

Výkonný rotačný čistič Synoshi s rôznymi kefami dokáže vyčistiť pneumatiky, dvere, okná, kuchynské linky, hrnce a panvice, sklo, a dokonca aj sporáky.

Akumulátorové

Nemusíte sa zamotávať do káblov ani sa obávať inštalácie elektrickej zásuvky v kúpeľni. Stačí sa starať o čistenie toho, čo máte pred sebou.

Nabíjateľný + silná výdrž batérie

Po úplnom nabití môže Synoshi pracovať na plnú kapacitu až 45 minút. To vám dáva dostatok času na väčšinu upratovania, ak bývate v priemerne veľkom byte.

Čistenie bez námahy

Ručné čistenie všetkých nečistôt, mydlových usadenín, špiny a špáry na dlaždiciach môže byť energeticky náročné. Keď sa Výkonný rotačný čistič Synoshi otáča, zvládne väčšinu drhnutia, kefovania a utierania, takže vy nemusíte.

Týmto spôsobom vynaložíte menej energie a námahy. Je to poloautomatický systém v najlepšej forme.

Vodotesný

Výkonný rotačný čistič Synoshi funguje dobre aj vo vlhkých podmienkach.

Môžete bez obáv čistiť umývadlá a sprchy s tečúcou vodou, a dokonca ho používať aj v bazénoch!

A ak sa váš čistič zašpiní, jednoducho ho umyte pod tečúcou vodou, aby ste ho udržali čistý.

image

Ušetrí vám peniaze a čas

Ak tak veľmi neznášate upratovanie, že zaň musíte platiť, Synoshi sa hodí aj pre vás.

Prístroj je cenovo dostupný a väčšinu drhnutia a oplachovania urobí sám. Samozrejme, vyžaduje si od vás trochu vstupu, ale stojí to za to, keď si uvedomíte, koľko ušetríte.

Život je oveľa jednoduchší s Synoshi

Mnohé rodiny používajú čistiace zariadenia Synoshi po celom Japonsku. Muži a ženy ich používajú na maximalizáciu svojho čistiaceho výkonu.

Čistiace pomôcky ako Synoshi sú najväčším tajomstvom za bezchybným prostredím v Japonsku.

Ľudia, ktorí ich používajú, majú upratovanie hotové v rekordne krátkom čase, takže majú viac času na oddych a užívanie si voľného času.

Nikto nemá rád Synoshi viac ako starší ľudia. Je pre nich ideálny, pretože nepotrebuje veľa energie a nenamáha ich krehké kĺby a svaly.

image

Je toto zariadenie pre vás?

Chcete skrátiť čas upratovania o viac ako polovicu? Chcete hĺbkovo čistiť s minimálnou námahou alebo energiou? Už vás nebaví namáhať si pri upratovaní kĺby?

Radi skúšate nové veci?

Ak je vaša odpoveď ÁNO, potom je Výkonný rotačný čistič Synoshi to pravé pre vás.

Čitatelia tohto článku získajú:

ČASOVO OBMEDZENÁ PONUKA: ŠPECIÁLNA 70 % ZĽAVA

Upratovanie kúpeľne, kuchyne a obývačky s týmto malým prístrojom je bez námahy. Ušetríte s ním peniaze, čas aj energiu.

Toľko ľudí, ktorí si ctia čistotu, si práve teraz objednáva Synoshi. Každý chce mať kúsok tohto zázračného nástroja, inšpirovaného japonskou tradíciou čistoty.

Ak uvažujete o pridaní len tohto čistiaceho nástroja, ktorý by vládol všetkým ostatným čistiacim nástrojom, mali by ste kliknúť na tento odkaz a objednať si ho.

Čitatelia tohto článku dostanú 70 % OFF zľavu, ak si objednáte teraz ➢
Poponáhľajte sa - obmedzený počet zásielok

Toto je reklama a nie skutočný novinový článok, blog, alebo informácia o ochrane zákazníka

MARKETINGOVÉ ZVEREJNENIE: Táto webová stránka je trhovým miestom. Preto by ste mali vedieť, že majiteľ má peňažné spojenie s produktmi a službami inzerovanými na tejto stránke. Majiteľ dostáva platbu vždy, keď mu je odporučené kvalifikované vedenie, ale to je všetko.

ZVEREJNENIE REKLAMY: Táto webová lokalita a produkty a služby, na ktoré sa na nej odkazuje, sú reklamnými trhmi. Táto webová stránka je reklamou a nie spravodajskou publikáciou. Všetky fotografie osôb použité na tejto stránke sú modelmi. Vlastník tejto stránky a výrobkov a služieb, na ktoré sa na tejto stránke odkazuje, poskytuje len službu, kde môžu spotrebitelia získať a porovnať.

Skontrolovať dostupnosť