Denne håndholdte enheten kan forklare hvorfor japanerne er så flinke til å vaske og rydde

Dersom du lurer på hvorfor det tar så lang tid å vaske hjemmet ditt, og dersom andre sliter med samme problem - kan dette være den viktigste artikkelen du noensinne vil lese.

image

I Japan blir ikke husvasken sett på som et ork. Der synes de fleste snarere at det er hyggelig. Det forklarer hvorfor offentlige og private rom i Japan alltid er plettfrie. Det er vanskeligere å finne et skittent sted i Japan enn i Vesten.

På vår side av kontinentet finnes det skitt over alt. Vi har ikke helt funnet hemmeligheten bak det å holde det rent.

I denne artikkelen forklarer jeg hvordan et lite elektrisk verktøy kan være hemmeligheten bak Japans renhet.

Hvordan holder Japan seg rent?

"Decluttering" er et viktig begrep i japansk kultur. Noen ganger kalles det "å sortere ut" eller "å rydde opp".

image

Idéen her er at et rent og ryddig hjem bringer ro og orden i livene våre. Mer rot, mer kaos. Mindre rot, mer orden.

De fleste menneskene i vestlige land trodde ikke at man kunne påvirke livskvaliteten bare ved å leve i ryddige omgivelser.

Men, etter at boken "Magisk Opprydning" av Marie Kondo ble publisert, begynner folk flest å skjønne hvor viktig et ryddig hjem er for å ha et godt liv.

Renhet i Japan er også knyttet til religionen shintoisme. Denne religionen finnes kun i Japan og lærer at renslighet er hellig. Buddhismen har også mange tilhengere i Japan og forkynner også renslighet.

Det interessante med "decluttering" og shintoisme er at de ikke beskriver noe ekstraordinært. Selv folk i Europa, Nord-Amerika og resten av verden vet hvor viktig det er å ha det rent.

Det finnes kanskje ingen religiøs eller kulturell tilknytning til det i Vesten, men alle her vet at en ren ting er bedre enn en skitten ting.

Så, hva får Japan til å skille seg ut?

Mange som reiser til Japan, har innrømmet at det første de legger merke til ved landet, er hvor rent alt er. Noen rom i Japan er så rene at du kan se speilbildet ditt på gulvet!

Noen sier at den japanske livsstilen oppmuntrer til renslighet. Ting som færre offentlige søppelkasser og frivillig rengjøring gjør det til en smal sak å rydde opp i landet.

Men det er en annen faktor som de færreste snakker om. Jeg oppdaget det på en av reisene mine til Japan, og jeg har aldri kommet over det.

De kaller det Synoshi Power Spin Skrubb. De sier at det er den mest uanstrengte og rimelige metoden å vaske alle typer skitt og tøffe flekker.

image

Synoshi Power Spin Skrubb: En moderne måte å vaske på

T Synoshi Power Spin Scrubber er et håndholdt, trådløst elektrisk verktøy som tar seg av det meste av rengjøringen. Elektriske rengjøringsapparater som dette er trendy i Japan, og nesten alle husholdninger eier ett av disse.

Synoshi gjør det enkelt å oppfylle japanske kulturelle og religiøse krav til renhold. Du trenger bare å legge ned en brøkdel av innsatsen for å få hjemmet ditt rent.

Bare det å holde verktøyet og guide det mot en overflate er nok til å få vaskingen gjort.

Det er en av de nyeste og mest effektive rengjøringsteknologiene vi kjenner. Verktøyet ble laget for å slå sammen Japans kjærlighet for renslighet og moderne teknologi til noe som er tilgjengelig for alle.

Verktøyet har et innovativ L-formet design. Børstehodet er koblet til den spisse enden. Brukere kan bruke de tre børstehodene til å vaske et stort antall overflater, og to av dem kan kjøpes separat.

Uansett hvor smusset befinner seg (trange steder, hjørner eller glatte overflater), har Synoshi evnen til å komme til.

Når du rengjør med Synoshi, slipper du å bruke timevis på å skrubbe, moppe og tørke. Rengjøringstiden halveres, og du slipper å stresse med rengjøringen.

Hva gjør dette verktøyet så bemerkelsesverdig?

image

Multifunksjonelt

Verktøyet kan brukes til å vaske mange ulike ting og overflater. Folk bruker det på glatte overflater og i trange områder.

Synoshi Power Spin Skrubb med sine ulike børster kan vaske fliser, dører, vinduer, kjøkkenbenker, gryter og panner, glass, og til og med komfyrer.

Trådløs

Her er det ingen ledninger som vil floke seg, og man trenger ikke bekymre seg for å måtte innstallere et uttak på badet. Bare fokuser på å vaske det som er rett foran deg.

Oppladbar + lang batterilevetid

Når det er fulladet, kan Synoshi gå på full guffe i opptil 45 minutter. Dette gir deg mer enn nok tid til å få unna mesteparten av vaskingen dersom du bor i en gjennomsnittlig stor leilighet.

Uanstrengt vasking

Manuell rengjøring av skitt, såpeskum, smuss og fuger kan være energikrevende. Når The Synoshi Power Spin Scrubber roterer, tar den seg av det meste av skrubbingen, børstingen og tørkingen, slik at du slipper å gjøre det.

På denne måten kan du bruke mindre energi og innsats. Det er semi-automatisering på sitt beste.

Vanntett

Synoshi Power Spin Skrubb fungerer ypperlig i våte forhold.

Du kan trygt vaske vasker og dusjer mens vannet renner. Du kan til og med bruke den i svømmebassenger!

Og dersom skrubben blir skitten, kan du vaske den i rennende vann for å holde den ren.

image

Sparer deg for tid og penger

Hvis du hater rengjøring så mye at du må betale for å få det gjort, er Synoshi et utmerket valg for deg.

Verktøyet er rimelig og gjør mesteparten av skrubbingen og rensingen. Selvsagt krever det litt hjelp fra deg, men det er verdt det når du ser hvor mye innsats det sparer.

Livet er mye enklere med Synoshi

Mange familier bruker Synoshi rengjøringsenheter over hele Japan. Menn og kvinner bruker dem for å maksimere rengjøringseffekten.

Rengjøringsverktøy som Synoshi er den største hemmeligheten bak Japans plettfrie omgivelser.

Folk bruker dem til å vaske i rekordfart, slik at de har mer tid til å slappe av og nyte fritiden.

Ingen elsker Synoshi mer enn eldre mennesker. Det er perfekt for dem ettersom det ikke krever mye energi og ikke belaster de skjøre leddene og musklene.

image

Er verktøyet noe for deg?

Ønsker du å halvere tiden du bruker på rengjøring? Vil du gjøre storrengjøring med minimalt av innsats og energi? Er du lei av å få vondt i leddene når du gjør rent?

Elsker du å prøve nye ting?

Hvis svaret er JA, er Synoshi Power Spin Skrubb noe for deg.

Leserne av denne artikkelen får:

ET TIDSBEGRENSET TILBUD - KAMPANJE - 70 % RABATT

Å vaske badet, kjøkkenet, og stua med dette lille verktøyet krever lite anstrengelse. Du vil spare penger, tid, og energi.

Så mange mennesker som verdsetter renslighet bestiller Synoshi akkurat nå. Alle vil ha en del av vidunderverktøyet som er inspirert av den japanske tradisjonen av renslighet.

Dersom du vurderer å skaffe deg kongen over alle rengjøringsverktøy, bør du trykke på denne linken og legge inn en ordre.

Lesere av denne artikkelen får 70 % RABATT hvis du bestiller nå ➢
Skynd Deg - Begrenset Beholdning

Dette er en annonse og ikke en faktisk nyhetsartikkel, blogginnlegg, eller forbrukervernoppdatering

MARKEDSFØRING: Dette nettstedet er et markedssted. Som sådan bør du vite at eieren har en pengeforbindelse til produktet og tjenestene som annonseres på nettstedet. Eieren mottar betaling hver gang en kvalifisert kunde blir henvist, men det er det hele.

ANNONSEOPPLYSNING: Dette nettstedet, produktene og tjenestene som er nevnt på den, er en markedsføringsplass. Dette nettstedet er en annonse, ikke en nyhetskilde. Alle bilder av personer som brukes på denne siden er av modeller. Eieren av dette nettstedet og produktene og tjenestene som er nevnt på det tilbyr kun en tjeneste der forbrukere kan få og sammenligne informasjon.

Sjekk tilgjengelighet