Acest dispozitiv portabil ar putea explica de ce japonezii sunt atât de buni la curățare

Dacă vă întrebați de ce vă ia atât de mult să vă curățați casa și dacă alții se confruntă cu aceeași problemă - acesta ar putea fi cel mai important articol pe care îl veți citi vreodată.

image

În Japonia, curățarea nu este văzută ca o corvoadă. Majoritatea oamenilor de acolo îl consideră destul de plăcut. Asta explică de ce spațiile publice și private din Japonia sunt întotdeauna imaculate. Este mai greu să găsești un loc murdar în Japonia decât să găsești unul în Occident.

De partea noastră a continentului, murdăria este peste tot. Nu am dezvăluit secretul din spatele păstrării curatei.

În acest articol, explic cum un mic gadget electric ar putea fi secretul din spatele imaculații Japoniei.

Cum rămâne Japonia curată?

„Decluttering” este un concept esențial în cultura japoneză. Uneori se numește „sortare” sau „îngrijire”.

image

Ideea aici este că un spațiu de locuit curat și organizat aduce calm și ordine în viața noastră. Mai multă dezordine, mai mult haos. Mai puțină dezordine, mai multă ordine.

Majoritatea oamenilor din țările occidentale nu credeau că doar trăirea într-un mediu îngrijit ar putea afecta foarte mult calitatea vieții.

Dar, după lansarea cărții „The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering”, de Marie Kondo, majoritatea oamenilor încep să vadă cât de vital este un spațiu curat pentru o viață bună.

Curățenia în Japonia este, de asemenea, legată de religia șintoismului. Această religie este nativă numai poporului japonez și învață că curățenia este sacră. Budismul are, de asemenea, o mulțime de urmăritori în Japonia și predică curățenia.

Ceea ce este interesant despre dezordine și șintoism este că nu descriu nimic extraordinar. Chiar și oamenii din țări din Europa, America de Nord și restul lumii știu importanța de a fi curat.

Poate că nu există un sentiment cultural sau religios care să-l susțină în Occident, dar toată lumea de aici știe că un lucru curat este mai bun decât unul murdar.

Deci, ce face Japonia să iasă în evidență?

Mulți vizitatori care călătoresc în Japonia au mărturisit că primul lucru de remarcat despre Japonia este cât de curat este totul. Unele camere din Japonia sunt atât de curate încât îți poți vedea reflexul pe podea!

Unii oameni spun că stilul de viață japonez încurajează curățenia. Lucruri precum mai puține coșuri de gunoi publice și curățenia voluntară fac ca ordinea țării să fie o plimbare.

Dar există un alt factor despre care puțini oameni vorbesc. L-am găsit într-una dintre călătoriile mele în Japonia și nu am reușit niciodată să trec peste.

Ei îl numesc Te Synoshi Peria rotativa electrica. Ei spun că este cea mai simplă și mai accesibilă metodă de curățare a tuturor tipurilor de murdărie, murdărie și pete dure.

image

Synoshi Peria rotativa electrica: Un mod modern de curățare

Synoshi Peria rotativa electrica este un dispozitiv electric portabil fără fir care face cea mai mare parte din curățarea dumneavoastră. Dispozitivele electrice de curățare ca acesta sunt la modă în Japonia și aproape fiecare gospodărie deține unul.

Synoshi facilitează îndeplinirea directivelor culturale și religioase japoneze pentru a fi curat. Trebuie doar să depui o fracțiune din efort pentru a-ți curăța casa.

Este suficient să țineți dispozitivul și să-l ghidați spre orice suprafață pentru a finaliza toată curățarea.

Este una dintre cele mai noi și mai eficiente tehnologii de curățare pe care le cunoaștem. Dispozitivul a fost creat pentru a îmbina dragostea Japoniei pentru curățenie și tehnologia modernă în ceva accesibil tuturor.

Dispozitivul are un design inovator în formă de L. Capul periei este atașat de marginea ascuțită. Utilizatorii pot folosi cele trei capete de perie pentru a curăța o gamă largă de suprafețe, dintre care două sunt disponibile pentru achiziționare separat.

Oriunde există murdărie (spații înguste, colțuri sau suprafețe netede), Synoshi are puterea de a ajunge la ea.

Când curățați cu Synoshi, nu trebuie să petreceți ore întregi frecând, ștergând și ștergând. Reduce timpul de curățare cu mai mult de jumătate și elimină cea mai mare parte a stresului din curățare.

Ce face acest dispozitiv remarcabil?

image

Multifuncțional

Acest instrument poate fi folosit pentru a curăța o mulțime de lucruri și suprafețe diferite. Oamenii îl folosesc pe suprafețe netede și în spații mici.

Synoshi Peria rotativa electrica cu diferitele sale perii poate curăța anvelope, uși, ferestre, blaturi de bucătărie, oale și tigăi, sticla și chiar sobe.

Fără fir

Nu este nevoie să te încurci cu fire sau să-ți faci griji cu privire la instalarea unei prize electrice în baia ta. Fă-ți griji doar pentru a curăța ceea ce ai în fața ta.

Reîncărcabil + Baterie puternică

Când este complet încărcat, Synoshi poate funcționa la capacitate maximă până la 45 de minute. Acest lucru vă oferă timp suficient pentru a face cea mai mare parte a curățeniei dacă locuiți într-un apartament de dimensiuni medii.

Curățare fără efort

Curăţarea manuală a murdăriei, a resturilor de săpun, a murdăriei şi a chitului de gresie poate consuma energie. Pe măsură ce Synoshi Peria rotativa electricar se rotește, se ocupă de majoritatea spălării, periajului și ștergerii, așa că nu trebuie.

În acest fel, cheltuiți mai puțină energie și efort. Este semi-automatizare în cele mai bune condiții.

Impermeabil

Synoshi Peria rotativa electrica funcționează bine în condiții umede.

Puteți să vă curățați cu încredere chiuvetele și dușurile cu apa care curge și chiar să le folosiți în piscine!

Și dacă scruberul se murdărește, pur și simplu spălați-l cu apă curentă pentru a-l păstra curat.

image

Economisește bani și timp

Dacă urăști atât de mult curățarea încât trebuie să plătești ca să o faci, Synoshi este potrivit și pentru tine.

Dispozitivul este accesibil și face cea mai mare parte a spălării și clătirii. Desigur, necesită puțină contribuție din partea dvs., dar merită când vă gândiți cât veți economisi.

Viața este mult mai ușoară cu Synoshi

Multe familii folosesc dispozitive de curățare Synoshi în toată Japonia. Bărbații și femeile le folosesc pentru a-și maximiza producția de curățare.

Instrumentele de curățare precum Synoshi sunt cel mai mare secret din spatele mediului impecabil din Japonia.

Persoanele care le folosesc își fac curățarea în timp record, astfel încât au mai mult timp să se relaxeze și să se bucure de timpul liber.

Nimeni nu iubește Synoshi mai mult decât bătrânii. Este perfect pentru ei, deoarece nu are nevoie de multă energie și nu le încordează articulațiile și mușchii fragili.

image

Aparatul este pentru tine?

Doriți să reduceți timpul de curățare cu mai mult de jumătate? Vrei să cureți în profunzime cu efort sau energie minimă? Te-ai săturat să-ți încordezi articulațiile pentru a curăța?

Îți place să încerci lucruri noi?

Dacă răspunsul tău este DA, atunci Synoshi Peria rotativa electrica este potrivit pentru tine.

Cititorii acestui articol primesc:

A OFERTA LIMITATA DE TIMP: SPECIALA - 70 % OFF

Curățarea băii, bucătăriei și sufrageriei cu acest mic dispozitiv este fără efort. Veți economisi bani, timp și energie cu el.

Atâția oameni care prețuiesc curățenia comandă Synoshi chiar acum. Toată lumea își dorește o bucată din instrumentul minune, inspirată din tradiția japoneză de curățenie.

Dacă vă gândiți să adăugați doar acest instrument de curățare pentru a controla toate celelalte instrumente de curățare, ar trebui să accesați acest link și să plasați acea comandă.

Cititorii acestui articol primesc Discount: DISC OFF dacă comandați acum ➢
Grăbește-te – Livrări limitate

Aceasta este o reclamă și nu un articol de știri, un blog sau o actualizare de la protecția consumatorului

DECLARAȚIE DE MARKETING: Acest site web este un magazin. Ca atare, trebuie să știți că proprietarul are o legătură monetară cu produsul și serviciile promovate pe site-ul web. Deținătorul site-ului web primește o plată ori de câte ori este redirecționat un potențial client, dar nu mai mult.

DECLARAȚIE DE PUBLICITATE: Acest site web, produsele și serviciile menționate pe site-ul web sunt locuri de marketing. Acest site web este o reclamă și nu o publicație de știri. Fotografiile persoanelor utilizate pe acest site web sunt modele. Proprietarul acestui site web și al produselor și serviciilor menționate pe acest site web oferă doar un serviciu pe care consumatorii îl pot obține și compara.

Verificați disponibilitatea