Ez a kézi eszköz megmagyarázhatja, miért olyan jók a japánok a takarításban

Ha kíváncsi vagy, miért tart olyan sokáig kitakarítani a lakásodat, és ha mások is ugyanezzel a problémával küzdenek - ez lehet a legfontosabb cikk, amit valaha is olvasni fogsz.

image

Japánban a takarítást nem tekintik házimunkának. A legtöbb ember ott inkább élvezetesnek találja. Ez megmagyarázza, hogy Japánban a köz- és magánterületek miért mindig makulátlanok. Japánban nehezebb koszos helyet találni, mint nyugaton.

A mi kontinensünkön mindenhol kosz van. Még nem sikerült megfejtenünk a tisztaság megőrzésének titkát.

Ebben a cikkben elmagyarázom, hogyan lehet egy kis elektromos kütyü Japán makulátlanságának titka.

Hogyan marad Japán tiszta?

A "lomtalanítás" alapvető fogalom a japán kultúrában. Néha "rendrakásnak" vagy "rendrakásnak" is nevezik.

image

Az alapgondolat az, hogy a tiszta és rendezett élettér nyugalmat és rendet hoz az életünkbe. Több rendetlenség, több káosz. Kevesebb rendetlenség, több rend.

A nyugati országokban a legtöbb ember nem hitte, hogy csak a rendezett környezetben való élet nagyban befolyásolhatja az életminőséget.

De miután megjelent a "The Life-Changing Magic of Tidying Up: A rendrakás japán művészete" című könyvének megjelenése után a legtöbb ember kezdi belátni, hogy a tiszta tér mennyire létfontosságú a jó élethez.

A tisztaság Japánban a sintoista valláshoz is kapcsolódik. Ez a vallás csak a japánoknál honos, és azt tanítja, hogy a tisztaság szent. A buddhizmusnak is nagy a hívei száma Japánban, és szintén a tisztaságot hirdeti.

A lomtalanítással és a sintóizmussal kapcsolatban az az érdekes, hogy semmi rendkívülit nem írnak le. Még az európai, észak-amerikai és a világ többi országában élő emberek is tudják, hogy mennyire fontos a tisztaság.

Lehet, hogy Nyugaton nincs olyan kulturális vagy vallási érzület, amely ezt támogatná, de itt mindenki tudja, hogy a tiszta dolog jobb, mint a piszkos.

Mitől emelkedik ki Japán?

Sok Japánba utazó látogató bevallotta, hogy az első dolog, amit Japánban észrevesznek, az az, hogy minden mennyire tiszta. Egyes szobák Japánban annyira tiszták, hogy a padlón látni lehet a tükörképedet!

Egyesek szerint a japán életmód a tisztaságra ösztönöz. Az olyan dolgok, mint a kevesebb nyilvános szemetes és az önkéntes takarítás, gyerekjátékká teszik az ország rendbetételét.

De van még egy tényező, amiről kevesen beszélnek. Egyik japán utamon találtam rá, és azóta sem tudtam túllépni rajta.

Úgy hívják Ta Synoshi Power Spin súroló. Azt mondják, ez a legkönnyebb és legolcsóbb módszer mindenféle szennyeződés, kosz és kemény folt megtisztítására.

image

The Synoshi Power Spin súroló: A tisztítás modern módja

Ta Synoshi Power Spin súroló egy kézi, vezeték nélküli elektromos készülék, amely a takarítás nagy részét elvégzi. Az ehhez hasonló elektromos takarítóeszközök Japánban divatosak, és szinte minden háztartásban van egy.

A Synoshi megkönnyíti a japán kulturális és vallási előírások betartását. Csak a töredékét kell tennie annak, hogy otthona tiszta legyen.

Elég csak megfogni a készüléket, és bármely felület felé irányítani, és máris kész a tisztítás.

Ez az egyik legújabb és leghatékonyabb tisztítási technológia, amit ismerünk. A készüléket azért hozták létre, hogy a japánok tisztaság iránti szeretetét és a modern technológiát egy mindenki számára elérhetővé tegye.

A készülék innovatív L-alakú kialakítással rendelkezik. A kefefej a hegyes széléhez van rögzítve. A felhasználók a három kefefejjel a legkülönbözőbb felületek tisztítására használhatják, amelyek közül kettő külön megvásárolható.

Bárhol is lakik a szennyeződés (szűk helyeken, sarkokban vagy sima felületeken), a Synoshi képes elérni azt.

Ha a Synoshi segítségével takarít, nem kell órákig súrolni, felmosni és törölgetni. Több mint a felére csökkenti a takarítási időt, és a takarítással járó stressz nagy részét kiveszi.

Mi teszi ezt a készüléket figyelemre méltóvá?

image

Többfunkciós

Ez az eszköz sokféle dolog és felület tisztítására használható. Az emberek sima felületeken és kis helyeken használják.

T A Synoshi Power Spin súroló a különböző kefékkel képes tisztítani a gumiabroncsokat, ajtókat, ablakokat, konyhapultokat, edényeket, üveget és még a tűzhelyeket is.

Vezeték nélküli

Nem kell vezetékekkel bíbelődnie, és nem kell aggódnia, hogy elektromos aljzatot szereljen a fürdőszobába. Csak azzal törődjön, hogy azt tisztítsa, ami előtte van.

Újratölthető + erős akkumulátor élettartam

Teljesen feltöltve a Synoshi akár 45 percig is működhet teljes kapacitással. Ez elegendő időt biztosít a takarítás nagy részének elvégzésére, ha egy átlagos méretű lakásban él.

Könnyed tisztítás

Az összes szennyeződés, szappanos kosz, szennyeződés és csemperagasztás kézi tisztítása energiaigényes lehet. Ahogy a The Synoshi Power Spin Scrubber forog, a súrolás, kefélés és törlés nagy részét elvégzi, így Önnek nem kell.

Így kevesebb energiát és erőfeszítést kell fordítania. Ez a félautomatizálás a legjobb formájában.

Vízálló

Ta Synoshi Power Spin súroló nedves körülmények között is jól működik.

Bátran tisztíthatja mosogatóit és zuhanyzóit folyó vízzel, sőt, még medencékben is használhatja!

És ha a súrolószivacs elkoszolódik, egyszerűen mossa le folyó vízzel, hogy tisztán tartsa.

image

Pénzt és időt takarít meg Önnek

Ha annyira utálod a takarítást, hogy fizetned kell azért, hogy elvégezzék, a Synoshi neked is jó választás.

A készülék megfizethető, és a súrolás és öblítés nagy részét elvégzi. Természetesen igényel egy kis ráfordítást Öntől, de megéri, ha belegondol, mennyit spórolhat.

Sokkal könnyebb az élet Synoshi

Sok család használja a Synoshi tisztítóeszközöket egész Japánban. Férfiak és nők egyaránt használják őket, hogy maximalizálják a takarítási teljesítményt.

Az olyan takarítóeszközök, mint a Synoshi a legnagyobb titka Japán makulátlan környezetének.

Az őket használó emberek rekordidő alatt végzik el a takarítást, így több idejük marad a pihenésre és a szabadidő eltöltésére.

Senki sem szereti jobban a Synoshi-t, mint az idősebbek. Számukra tökéletes, mert nem igényel sok energiát, és nem terheli meg törékeny ízületeiket és izmaikat.

image

Önnek való a készülék?

Szeretné több mint felére csökkenteni a takarítási időt? Szeretne mélytisztítást végezni minimális erőfeszítéssel és energiával? Elege van abból, hogy az ízületeit megerőlteti a takarítás?

Szeretsz új dolgokat kipróbálni?

Ha a válasza IGEN, akkor a The Synoshi Power Spin súroló az Ön számára megfelelő.

Az olvasók ezt a cikket kapják:

A KORLÁTOZOTT IDEJŰ AJÁNLAT: AKCIÓ - 70% OFF

A fürdőszoba, a konyha és a nappali tisztítása ezzel a kis készülékkel könnyedén megy. Pénzt, időt és energiát takaríthat meg vele.

Nagyon sok tisztaságot becsben tartó ember rendel most Synoshi. Mindenki szeretne egy darabot a japán tisztasági hagyományok által ihletett csodaszerszámból.

Ha azon gondolkodik, hogy csak ezt az egy tisztítóeszközt adja hozzá az összes többi tisztítóeszközhöz, akkor nyomja meg ezt a linket, és adja le a rendelést.

Olvasók ezt a cikket kap 70% OFF kedvezmény, ha rendelni most ➢
Siess - korlátozott számú szállítmányok

Ez egy reklám és nem pedig egy újságcikk, újságblog vagy fogyasztóvédelmi tájékoztatás.

MARKETING KÖZLEMÉNY: Ez a weboldal egy piactér. Mint ilyen, tudnia kell, hogy a tulajdonosnak pénzbeli kapcsolata van az oldalon hirdetett termékekkel és szolgáltatásokkal. A tulajdonos kifizetést kap, amikor egy minősített leadre hivatkozik, de ennyi az egész.

REKLÁM KÖZLEMÉNY: Ez a weboldal és a weboldalon hivatkozott termékek és szolgáltatások hirdetési platformok. Ez a weboldal reklámnak minősül és nem hírközlésnek. Az ezen az oldalon használt személyekről készült fényképek illusztrációk. Az oldal és az oldalon hivatkozott termékek és szolgáltatások tulajdonosa csak egy olyan szolgáltatást nyújt, amely során a fogyasztók beszerezhetik és összehasonlíthatják a termékeket.

Ellenőrizze a készletet