Den här handhållna enheten kan förklara varför japaner är så bra på att städa.

Om du undrar varför det tar dig så lång tid att städa ditt hem och om andra kämpar med samma problem - kan detta vara den viktigaste artikeln du någonsin kommer att läsa.

image

I Japan ses städning inte som en syssla. De flesta människor där tycker att det är ganska roligt. Det förklarar varför offentliga och privata utrymmen i Japan alltid är oklanderliga. Det är svårare att hitta ett smutsigt ställe i Japan än i västvärlden.

På vår sida av kontinenten finns smuts överallt. Vi har inte riktigt lyckats avslöja hemligheten bakom att hålla rent.

I den här artikeln förklarar jag hur en liten elektrisk pryl kan vara hemligheten bakom Japans obefläckade utseende.

Hur håller sig Japan rent?

Rengöring är ett viktigt begrepp i den japanska kulturen. Det kallas ibland för att "sortera" eller "städa upp".

image

Tanken här är att ett rent och organiserat vardagsrum ger lugn och ordning i våra liv. Mer skräp innebär mer kaos. Mindre skräp, mer ordning.

De flesta människor i västvärlden trodde inte att en välstädad miljö skulle kunna påverka livskvaliteten i hög grad.

Men efter att boken "The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering" av Marie Kondo kom ut börjar de flesta människor inse hur viktigt ett rent utrymme är för ett gott liv.

Renlighet i Japan är också relaterat till religionen shintoism. Denna religion är inhemsk endast för det japanska folket och lär ut att renlighet är heligt. Buddhismen har också många anhängare i Japan och predikar renlighet.

Det intressanta med renlighet och shintoism är att de inte beskriver något extraordinärt. Även människor i länder inom Europa, Nordamerika och resten av världen känner till vikten av att vara ren.

Det kanske inte finns någon kulturell eller religiös känsla som stöder det i västvärlden, men alla här vet att en ren sak är bättre än en smutsig.

Så vad är det som gör att Japan sticker ut?

Många besökare som reser till Japan har erkänt att det första man noterar i Japan är hur rent allt är. Vissa rum i Japan är så rena att du kan se din spegelbild på golvet!

Vissa säger att den japanska livsstilen uppmuntrar till renlighet. Saker som färre offentliga soptunnor och frivilliga städare gör det lätt att städa upp i landet.

Men det finns en annan faktor som få människor talar om. Jag upptäckte den på en av mina resor till Japan, och jag har aldrig kunnat komma över den.

De kallar den The Synoshi Power Spin Scrubber. De säger att det är den mest ansträngningslösa och prisvärda metoden för att rengöra all slags smuts, damm och tuffa fläckar.

image

The Synoshi Power Spin Scrubber: Ett modernt sätt att rengöra

The Synoshi Power Spin Scrubber är en handhållen sladdlös elektrisk apparat som gör det mesta av din städning. Elektriska rengöringsapparater som denna är trendiga i Japan och nästan alla hushåll har en sådan.

Synoshi gör det enkelt att uppfylla japanska kulturella och religiösa direktiv om att vara ren. Du behöver bara lägga ner en bråkdel av ansträngningen för att få ditt hem rent.

Det räcker med att hålla enheten och styra den mot vilken yta som helst för att få all rengöring gjord.

Det är en av de nyaste och mest effektiva rengöringstekniker vi känner till. Apparaten skapades för att slå samman Japans kärlek till renlighet och modern teknik till något som är tillgängligt för alla.

Apparaten har en innovativ L-formad design. Borsthuvudet är fäst vid den spetsiga kanten. Användarna kan använda de tre borsthuvudena för att rengöra en mängd olika ytor, varav två finns att köpa separat.

Var smuts än bor (trånga utrymmen, hörn eller släta ytor) har Synoshi kraften att komma åt den.

När du städar med Synoshi behöver du inte tillbringa timmar med att skrubba, moppa och torka. Det minskar städtiden med mer än hälften och tar bort det mesta av stressen från städningen.

Vad gör den här enheten anmärkningsvärd?

image

Multifunktionell

Det här verktyget kan användas för att rengöra många olika saker och ytor. Folk använder den på släta ytor och i små utrymmen.

The Synoshi Power Spin Scrubber kan med sina olika borstar rengöra däck, dörrar, fönster, köksbänkar, kastruller, glas och till och med spisar.

Sladdlös

Du behöver inte trassla in dig i sladdar eller oroa dig för att installera ett eluttag i badrummet. Oroa dig bara för att städa det du har framför dig.

Uppladdningsbar + lång batteritid

När den är fulladdad kan Synoshi köras med full kapacitet i upp till 45 minuter. Detta ger dig gott om tid att göra det mesta av din städning om du bor i en medelstor lägenhet.

Mödosam rengöring

Att manuellt rengöra all smuts, tvålskum och kakelfogar kan vara energikrävande. När Synoshi Power Spin Scrubberrr roterar tar den hand om det mesta av skrubbningen, borstningen och torkningen, så att du inte behöver göra det.

På så sätt spenderar du mindre energi och ansträngning. Det är halvautomatisering när den är som bäst.

Vattentät

The Synoshi Power Spin Scrubber fungerar bra i våta förhållanden.

Du kan tryggt rengöra dina diskbänkar och duschar med vattnet rinnande, och du kan till och med använda den i pooler!

Och om din skrubbare blir smutsig är det bara att tvätta den med rinnande vatten för att hålla den ren.

image

Sparar pengar och tid

Om du hatar att städa så mycket att du måste betala för att få det gjort är Synoshi en bra lösning för dig också.

Apparaten är prisvärd och gör det mesta av skrubbningen och sköljningen. Naturligtvis kräver den lite insats från dig, men det är värt det när du tänker på hur mycket du sparar.

Livet är mycket enklare med Synoshi

Många familjer använder Synoshi rengöringsenheter över hela Japan. Män och kvinnor använder dem för att maximera sin städeffekt.

Rengöringsverktyg som Synoshi är den största hemligheten bakom Japans fläckfria miljö.

Människor som använder dem får sin städning gjord på rekordtid, så att de har mer tid att slappna av och njuta av sin fritid.

Ingen älskar Synoshi mer än äldre människor. Den är perfekt för dem eftersom den inte kräver mycket energi och inte belastar deras ömtåliga leder och muskler.

image

Är apparaten något för dig?

Vill du minska din städtid med mer än hälften? Vill du städa på djupet med minimal ansträngning och energi? Är du trött på att anstränga dina leder för att städa?

Älskar du att prova nya saker?

Om ditt svar är JA är The Synoshi Power Spin Scrubber rätt för dig.

Läsarna av den här artikeln får:

TIDSBEGRÄNSAT ERBJUDANDE: SPECIAL - 70 % OFF

Att rengöra badrum, kök och vardagsrum med den här lilla enheten sker utan ansträngning. Du kommer att spara pengar, tid och energi med den.

Så många människor som värnar om renlighet beställer Synoshi just nu. Alla vill testa detta underverktyg, inspirerat av den japanska traditionen av renlighet.

Om du funderar på att lägga till just det här rengöringsverktyget för att styra alla andra rengöringsverktyg, bör du klicka på den här länken och lägga din beställning.

Läsare av den här artikeln får 70 % RABATT rabatt om du beställer nu. ➢
Skynda dig - begränsade leveranser

Detta är reklam och inte en nyhetsartikel, blogginlägg eller konsumentinformation

MARKNADSFÖRINGSDEKLARATION: Denna hemsida är en marknadsplats. Och du bör veta att ägaren har en ekonomisk koppling till produkterna och tjänsterna som marknadsförs på sidan. Ägaren får betalt varje gång en kvalificerad uppföljning och referering sker, men det är också allt.

ANNONSERINGSDEKLARATION: Denna hemsida och produkterna & tjänsterna som hänvisas på hemsidan är annonsmarknadsplatser. Denna hemsida är en annons och inte en nyhetspublicering. Alla fotografier på personer som används på sidan är modeller. Ägaren av denna hemsida och av produkterna och tjänsterna som hänvisas till på denn hemsidan erbjuder bara tjänster när en konsument kan införskaffa och jämföra.

Kontrollera tillgänglighet