Dit draagbare apparaat kan verklaren waarom Japanners zo goed schoonmaken

Als je je afvraagt waarom het zo lang duurt om je huis te poetsen en/of anderen met hetzelfde probleem kampen - dan is dit misschien wel het belangrijkste artikel dat je ooit zal lezen.

image

In Japan wordt poetsen niet gezien als een opgave. De meeste mensen daar vinden het eerder plezierig. Dat verklaart waarom openbare en privéruimten in Japan altijd onberispelijk schoon zijn. Het is lastiger om in Japan een vuile plek te vinden dan in het Westen.

In ons deel van de wereld is vuil overal. We hebben het geheim van schoonhouden nog niet helemaal ontrafeld.

In dit artikel leg ik uit hoe een kleine elektrische gadget het geheim kan zijn achter de perfectie van Japan.

Hoe houden ze alles schoon in Japan?

Opruimen is een essentieel begrip in de Japanse cultuur. Het wordt ook wel "sorteren" of "opknappen" genoemd.

image

Het idee hierachter is dat een schone en georganiseerde leefruimte rust en orde in ons leven brengt. Meer rommel, meer chaos. Minder rommel, meer ordelijkheid.

De meeste mensen in Westerse landen geloofden niet dat alleen leven in een nette omgeving de kwaliteit van het leven sterk kon beïnvloeden.

Maar na het verschijnen van het boek "The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering," van Marie Kondo, beginnen de meeste mensen in te zien hoe essentieel een schone ruimte is voor een goed leven.

Netheid in Japan heeft ook te maken met de godsdienst van het shintoïsme. Deze godsdienst is inheems voor alleen het Japanse volk en leert dat netheid heilig is. Het boeddhisme heeft ook een grote aanhang in Japan en predikt reinheid.

Wat interessant is aan opruimen en shintoïsme is dat ze niets bijzonders beschrijven. Zelfs mensen uit landen in Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld kennen het belang van schoon zijn.

In het Westen is er misschien geen cultureel of religieus sentiment om het te ondersteunen, maar iedereen hier weet dat iets schoons beter is dan iets smerigs.

Wat onderscheidt Japan dan?

Veel bezoekers die naar Japan reizen hebben aangegeven dat het eerste wat opvalt aan Japan is hoe netjes alles is. Sommige kamers in Japan zijn zo schoon dat je je spiegelbeeld op de vloer kan zien!

Sommige mensen zeggen dat de Japanse levensstijl netheid aanmoedigt. Zaken als minder openbare vuilnisbakken en vrijwilligerswerk maken het opruimen van het land tot kinderspel.

Maar er is nog een andere factor waar weinig mensen het over hebben. Ik ontdekte het op een van mijn reizen naar Japan en ik kan het niet meer loslaten.

Ze noemen het de Synoshi Power Spin Scrubber. Ze zeggen dat het de meest eenvoudige en betaalbare methode is om allerlei soorten vuil en moeilijke vlekken te verwijderen.

image

De Synoshi Power Spin Scrubber: Een moderne manier van poetsen.

De Synoshi Power Spin Scrubber is een draagbaar draadloos elektrisch apparaat dat het grootste deel van je schoonmaakwerk doet. Elektrische schoonmaakapparaten zoals deze zijn trendy in Japan en bijna elk huishouden heeft er één in huis.

Synoshi maakt het gemakkelijk om te voldoen aan de Japanse culturele en religieuze richtlijnen om schoon te zijn. Je hoeft slechts een fractie van de moeite te doen om je huis schoon te maken.

Gewoon het apparaat vasthouden en naar een willekeurig oppervlak leiden is voldoende om alles schoon te krijgen.

Het is één van de nieuwste en meest effectieve reinigingstechnieken die we kennen. Het apparaat is gemaakt om de Japanse liefde voor netheid en moderne technologie samen te voegen tot iets dat voor iedereen toegankelijk is.

Het apparaat heeft een innovatief L-vormig ontwerp. Aan de puntige rand is de borstelkop bevestigd. Gebruikers kunnen de drie borstelkoppen gebruiken om een breed scala aan oppervlakken schoon te maken, waarvan er twee apart verkrijgbaar zijn.

Waar vuil ook vertoeft (krappe ruimtes, hoeken of gladde oppervlakken), Synoshi heeft de kracht om het te bereiken.

Als je schoonmaakt met Synoshi, hoef je niet uren te schrobben, dweilen en vegen. Hij vermindert de schoonmaaktijd met meer dan de helft en neemt de meeste stress van het schoonmaken weg.

Wat maakt dit apparaat opmerkelijk?

image

Multifunctioneel

Met dit gereedschap kan je veel verschillende dingen en oppervlakken schoonmaken. Mensen gebruiken het op gladde oppervlakken en in krappe ruimtes.

De Synoshi Power Spin Scrubber met zijn verschillende borstels kan autobanden, deuren, ramen, aanrechten, potten en pannen, glas en zelfs fornuizen schoonmaken.

Draadloos

Je raakt niet in de knoop met snoeren of hoeft je geen zorgen te maken over een stopcontact in je badkamer. Maak gewoon schoon wat voor je ligt.

Oplaadbaar + lange levensduur van de batterij

Wanneer volledig opgeladen, kan Synoshi tot 45 minuten op volle capaciteit werken. Dit geeft je genoeg tijd om het grootste deel van je schoonmaakwerk te doen als je in een appartement van gemiddelde grootte woont.

Moeiteloos schoonmaken

Handmatig schoonmaken van al het vuil, de zeepaanslag en tegelvoegen kan energieverslindend zijn. Als de De Synoshi Power Spin Scrubberr draait, neemt hij de meeste schrob-, borstel- en veegwerkzaamheden voor zijn rekening, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Zo besteed je minder energie en moeite. Het is semi-automatisering op zijn best.

Waterdicht

De Synoshi Power Spin Scrubber werkt goed in natte omgevingen.

Je kan met vertrouwen je gootstenen en douches schoonmaken met stromend water en hem zelfs gebruiken in zwembaden!

En als je schrobber vies wordt, was je hem gewoon met stromend water om hem schoon te houden.

image

Bespaart je geld en tijd

Als je zo'n hekel hebt aan schoonmaken dat je moet betalen om het te laten doen, dan past Synoshi ook goed bij jou.

Het apparaat is betaalbaar en doet het grootste deel van het schrobben en spoelen. Natuurlijk vraagt het een beetje inspanning van je, maar het is de moeite waard als je bedenkt hoeveel je bespaart.

Het leven is veel gemakkelijker met Synoshi

Veel gezinnen gebruiken Synoshi schoonmaakapparaten in heel Japan. Mannen en vrouwen gebruiken ze om hun schoonmaakoutput te maximaliseren.

Huishoudelijke apparaten zoals Synoshi zijn het grootste geheim achter de brandschone omgeving van Japan.

Mensen die ze gebruiken krijgen hun poetsbeurt in recordtijd gedaan, zodat ze meer tijd hebben om zich te ontspannen en te genieten van hun vrije tijd.

Niemand houdt meer van Synoshi dan oudere mensen. Het is perfect voor hen omdat het niet veel energie vergt en hun kwetsbare gewrichten en spieren niet belast.

image

Is dit apparaat iets voor jou?

Wil je je schoonmaaktijd met meer dan de helft verkorten? Wil je grondig poetsen met minimale inspanning of energie? Ben je het beu om je gewrichten te belasten tijdens het poetsen?

Probeer je graag nieuwe dingen uit?

Als je antwoord JA is, dan is De Synoshi Power Spin Scrubber iets voor jou.

De lezers van dit artikel krijgen:

EEN TIJDELIJKE AANBIEDING MET - 70% KORTING

Je badkamer, keuken en woonkamer schoonmaken met dit apparaatje gaat moeiteloos. Je bespaart er geld, tijd en energie mee.

Zoveel mensen die netheid koesteren bestellen nu Synoshi. Iedereen wil een stukje van het wondermiddel, geïnspireerd op de Japanse traditie van reinheid.

Als je erover denkt om alleen dit ene schoonmaakgereedschap in huis te hebben, dan moet je deze link aanklikken en die bestelling plaatsen.

Lezers van dit artikel ontvangen 70% KORTING als je nu bestelt. ➢
Haast je - beperkte zendingen

Dit is een advertentie. Dit is geen actueel nieuwsartikel, blog of consumentenbondupdate.

MARKETING INFORMATIE: Deze website is een marktplaats. Als zodanig moet je weten dat de eigenaar een monetaire connectie heeft met de producten en diensten die op de site geadverteerd worden. De eigenaar ontvangt een vergoeding wanneer een gekwalificeerde lead wordt doorverwezen, maar daar blijft het bij.

RECLAME INFORMATIE: Deze website en de producten en diensten waarnaar op de site wordt verwezen, zijn advertenties voor marktplaatsen. Deze website is een advertentie en geen nieuwspublicatie. Alle foto's van personen gebruikt op deze site zijn modellen. De eigenaar van deze site en van de producten en diensten waarnaar op deze site verwezen wordt, biedt enkel een dienst aan waar consumenten producten kunnen verkrijgen en vergelijken.

Bekijk beschikbaarheid