Αυτή η φορητή συσκευή είναι μια καλή εξήγηση γιατί οι Ιάπωνες είναι τόσο καλοί στο καθάρισμα

Αν αναρωτιέστε γιατί σας παίρνει τόσο πολύ χρόνο να καθαρίσετε το σπίτι σας και αν άλλοι παλεύουν με το ίδιο πρόβλημα, αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό άρθρο που θα διαβάσετε ποτέ.

image

Στην Ιαπωνία, το καθάρισμα δεν θεωρείται αγγαρεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί το βρίσκουν μάλλον ευχάριστο. Αυτό εξηγεί γιατί οι δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι στην Ιαπωνία είναι πάντα άψογοι. Είναι πιο δύσκολο να βρεις ένα βρώμικο μέρος στην Ιαπωνία απ' ό,τι στη Δύση.

Στη δική μας πλευρά της ηπείρου, η βρωμιά βρίσκεται παντού. Δεν έχουμε ξεκλειδώσει ακόμα το μυστικό πίσω από τη διατήρηση της καθαριότητας.

Σε αυτό το άρθρο, εξηγώ πώς ένα μικρό ηλεκτρικό gadget θα μπορούσε να είναι το μυστικό πίσω από την αψεγάδιαστη Ιαπωνία.

Πώς παραμένει καθαρή η Ιαπωνία;

Το «ξεκαθάρισμα» είναι μια βασική έννοια στην ιαπωνική κουλτούρα. Μερικές φορές αποκαλείται «ταξινόμηση» ή «τακτοποίηση».

image

Η ιδέα εδώ είναι ότι ένας καθαρός και οργανωμένος χώρος διαβίωσης φέρνει ηρεμία και τάξη στη ζωή μας. Περισσότερη ακαταστασία, περισσότερο χάος. Λιγότερη ακαταστασία, περισσότερη τάξη.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στις δυτικές χώρες δεν πίστευαν ότι μόνο η διαβίωση σε ένα τακτοποιημένο περιβάλλον θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα ζωής.

Όμως, μετά την κυκλοφορία του βιβλίου «The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering», της Marie Kondo, οι περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να βλέπουν πόσο ζωτικής σημασίας είναι ένας καθαρός χώρος για την καλή διαβίωση.

Η καθαριότητα στην Ιαπωνία σχετίζεται επίσης με τη θρησκεία του Σιντοϊσμού. Αυτή η θρησκεία είναι εγγενής μόνο στον ιαπωνικό λαό και διδάσκει ότι η καθαριότητα είναι ιερή. Ο Βουδισμός έχει επίσης μεγάλη απήχηση στην Ιαπωνία και πρεσβεύει την καθαριότητα.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον σχετικά με την αποσυμφόρηση και τον Σιντοϊσμό είναι ότι δεν περιγράφουν τίποτα το εξαιρετικό. Ακόμη και οι άνθρωποι σε χώρες εντός της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και του υπόλοιπου κόσμου γνωρίζουν τη σημασία της καθαριότητας.

Μπορεί να μην υπάρχει πολιτισμικό ή θρησκευτικό συναίσθημα που να το υποστηρίζει στη Δύση, αλλά όλοι εδώ γνωρίζουν ότι ένα καθαρό πράγμα είναι καλύτερο από ένα βρώμικο.

Τι κάνει λοιπόν την Ιαπωνία να ξεχωρίζει;

Πολλοί επισκέπτες που ταξιδεύουν στην Ιαπωνία έχουν ομολογήσει ότι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν στην Ιαπωνία είναι το πόσο καθαρά είναι όλα. Ορισμένα δωμάτια στην Ιαπωνία είναι τόσο καθαρά που μπορείτε να δείτε την αντανάκλασή σας στο πάτωμα!

Κάποιοι λένε ότι ο ιαπωνικός τρόπος ζωής ενθαρρύνει την καθαριότητα. Πράγματα όπως οι λιγότεροι δημόσιοι κάδοι απορριμμάτων και η εθελοντική καθαριότητα κάνουν την τακτοποίηση της χώρας παιχνιδάκι.

Υπάρχει όμως και ένας άλλος παράγοντας για τον οποίο λίγοι μιλούν. Το ανακάλυψα σε ένα από τα ταξίδια μου στην Ιαπωνία και δεν μπόρεσα ποτέ να το ξεπεράσω.

Το ονομάζουν Περιστρεφόμενη βούρτσα καθαρισμού Synoshi. Λένε ότι είναι η πιο εύκολη και προσιτή μέθοδος καθαρισμού όλων των ειδών της βρωμιάς, των ρύπων και των σκληρών λεκέδων.

image

Περιστρεφόμενη βούρτσα καθαρισμού Synoshi: Ένας σύγχρονος τρόπος καθαρισμού

Η περιστρεφόμενη βούρτσα καθαρισμού Synoshi είναι μια ασύρματη ηλεκτρική συσκευή χειρός που αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του καθαρισμού. Ηλεκτρικές συσκευές καθαρισμού όπως αυτή είναι της μόδας στην Ιαπωνία και σχεδόν κάθε νοικοκυριό διαθέτει μία.

Η Synoshi διευκολύνει την εκπλήρωση των ιαπωνικών πολιτιστικών και θρησκευτικών οδηγιών για καθαριότητα. Πρέπει να καταβάλλετε μόνο ένα κλάσμα της προσπάθειας για να κάνετε το σπίτι σας καθαρό.

Το να κρατάτε απλώς τη συσκευή και να την κατευθύνετε προς οποιαδήποτε επιφάνεια είναι αρκετό για να γίνει όλος ο καθαρισμός.

Πρόκειται για μια από τις νεότερες και πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες καθαρισμού που γνωρίζουμε. Η συσκευή δημιουργήθηκε για να συγχωνεύσει την αγάπη της Ιαπωνίας για την καθαριότητα και τη σύγχρονη τεχνολογία σε κάτι προσιτό σε όλους.

Η συσκευή διαθέτει έναν καινοτόμο σχεδιασμό σε σχήμα L. Η κεφαλή της βούρτσας είναι προσαρτημένη στην αιχμηρή άκρη. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις τρεις κεφαλές βούρτσας για να καθαρίσουν ένα ευρύ φάσμα επιφανειών, δύο από τις οποίες είναι διαθέσιμες για αγορά ξεχωριστά.

Όπου κι αν βρίσκεται η βρωμιά (στενοί χώροι, γωνίες ή λείες επιφάνειες), η Synoshi έχει τη δύναμη να την προσεγγίσει.

Όταν καθαρίζετε με τη Synoshi, δεν χρειάζεται να περνάτε ώρες τρίβοντας, σφουγγαρίζοντας και σκουπίζοντας. Μειώνει το χρόνο καθαρισμού περισσότερο από το μισό και αφαιρεί το μεγαλύτερο μέρος του άγχους από τον καθαρισμό.

Τι κάνει αυτήν τη συσκευή αξιοσημείωτη;

image

Πολυλειτουργική

Αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό πολλών διαφορετικών πραγμάτων και επιφανειών. Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν σε λείες επιφάνειες και σε μικρούς χώρους.

Η περιστρεφόμενη βούρτσα καθαρισμού Synoshi με τις διαφορετικές βούρτσες της μπορεί να καθαρίσει ελαστικά, πόρτες, παράθυρα, πάγκους κουζίνας, κατσαρόλες και τηγάνια, γυαλί, ακόμα και εστίες κουζίνας.

Ασύρματη

Δεν χρειάζεται να μπλέκεστε με καλώδια ή να ανησυχείτε για την εγκατάσταση πρίζας στο μπάνιο σας. Ανησυχήστε μόνο για το καθάρισμα αυτού που βρίσκεται μπροστά σας.

Επαναφορτιζόμενη + Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Όταν είναι πλήρως φορτισμένη, η μπαταρία της Synoshi μπορεί να λειτουργήσει σε πλήρη ισχύ για έως και 45 λεπτά. Αυτό σας δίνει αρκετό χρόνο για να κάνετε το μεγαλύτερο μέρος του καθαρισμού σας, αν ζείτε σε ένα διαμέρισμα μέσου μεγέθους.

Αβίαστος καθαρισμός

Ο χειροκίνητος καθαρισμός όλης της βρωμιάς, των αλάτων, των ρύπων και των αρμών πλακιδιών μπορεί να είναι ενεργοβόρος. Καθώς η περιστρεφόμενη βούρτσα καθαρισμού Synoshi: περιστρέφεται, αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του τριψίματος, του βουρτσίσματος και του σκουπίσματος, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς.

Με αυτόν τον τρόπο, ξοδεύετε λιγότερη ενέργεια και προσπάθεια. Πρόκειται για ημι-αυτοματοποίηση στα καλύτερά της.

Αδιάβροχη

Η περιστρεφόμενη βούρτσα καθαρισμού Synoshi λειτουργεί καλά σε υγρές συνθήκες.

Μπορείτε να καθαρίζετε με σιγουριά τους νεροχύτες και τις ντουζιέρες σας με το νερό να τρέχει και να το χρησιμοποιείτε ακόμα και σε πισίνες!

Και αν η βούρτσα σας λερωθεί, απλά πλύντε την με τρεχούμενο νερό για να τη διατηρήσετε καθαρή.

image

Σας εξοικονομεί χρήματα και χρόνο

Αν μισείτε τόσο πολύ το καθάρισμα που πρέπει να πληρώνετε για να το κάνετε, η Synoshi είναι μια καλή επιλογή και για εσάς.

Η συσκευή είναι οικονομικά προσιτή και αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του τριψίματος και του ξεπλύματος. Φυσικά, απαιτεί λίγη προσπάθεια από εσάς, αλλά αξίζει τον κόπο αν αναλογιστείτε πόσα θα εξοικονομήσετε.

Η ζωή είναι πολύ πιο εύκολη με τη Synoshi

Πολλές οικογένειες χρησιμοποιούν τις συσκευές καθαρισμού Synoshi σε όλη την Ιαπωνία. Άνδρες και γυναίκες τις χρησιμοποιούν για να μεγιστοποιήσουν την απόδοση του καθαρισμού τους.

Τα εργαλεία καθαρισμού όπως η Synoshi είναι το μεγαλύτερο μυστικό πίσω από το πεντακάθαρο περιβάλλον της Ιαπωνίας.

Οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν καθαρίζουν σε χρόνο ρεκόρ, ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους.

Κανείς δεν αγαπά τη Synoshi περισσότερο από τους ηλικιωμένους. Είναι ιδανική γι' αυτούς, επειδή δεν χρειάζεται πολλή ενέργεια και δεν καταπονεί τις εύθραυστες αρθρώσεις και τους μυς τους.

image

Είναι η συσκευή για εσάς;

Θέλετε να μειώσετε τον χρόνο καθαρισμού σας περισσότερο από το μισό; Θέλετε να καθαρίζετε σε βάθος με ελάχιστη προσπάθεια ή ενέργεια; Έχετε κουραστεί να καταπονείτε τις αρθρώσεις σας για να καθαρίσετε;

Σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα πράγματα;

Αν η απάντησή σας είναι ΝΑΙ, τότε η περιστρεφόμενη βούρτσα καθαρισμού Synoshi είναι η κατάλληλη για εσάς.

Οι αναγνώστες αυτού του άρθρου παίρνουν:

ΜΙA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ: ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ - 70%

Ο καθαρισμός του μπάνιου, της κουζίνας και του σαλονιού σας με αυτή τη μικρή συσκευή είναι αβίαστος. Θα εξοικονομήσετε χρήματα, χρόνο και ενέργεια με αυτήν.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι που αγαπούν την καθαριότητα παραγγέλνουν τη Synoshi αυτή τη στιγμή. Όλοι θέλουν ένα κομμάτι από το θαυματουργό εργαλείο, εμπνευσμένο από την ιαπωνική παράδοση της καθαριότητας.

Αν σκέφτεστε να προσθέσετε μόνο αυτό το ένα εργαλείο καθαριότητας για να υπερνικήσετε όλα τα άλλα εργαλεία καθαριότητας, πρέπει να πατήσετε αυτόν τον σύνδεσμο και να κάνετε αυτή την παραγγελία.

Οι αναγνώστες αυτού του άρθρου λαμβάνουν 70% έκπτωση αν παραγγείλετε τώρα ➢
Βιαστείτε - Περιορισμένες αποστολές

Αυτή είναι μία διαφήμιση και όχι πραγματικό άρθρο νέων, blog ή ενημέρωση για προστασία καταναλωτών

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ: Αυτός ο ιστότοπος είναι για εμπόριο. Ως εκ τούτου, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο κάτοχος έχει κερδοσκοπική σύνδεση με το προϊόν και τις υπηρεσίες που διαφημίζονται στον ιστότοπο. Ο ιδιοκτήτης λαμβάνει μία πληρωμή κάθε φορά που κάποιος παραπέμπεται στον ιστότοπο, αλλά ως εκεί.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ: Αυτός ο ιστότοπος και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτόν είναι για διαφημιστικές αγορές. Αυτός ο ιστότοπος είναι διαφήμιση και όχι δημοσίευση ειδήσεων. Οποιεσδήποτε φωτογραφίες ατόμων που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο πρόκειται για μοντέλα. Ο κάτοχος αυτού του ιστότοπου και των προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται σε αυτόν παρέχει μόνο μια υπηρεσία όπου οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν και να συγκρίνουν.

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα