Tämä käsikäyttöinen laite saattaa selittää, miksi japanilaiset ovat niin hyviä siivoamaan

Mikäli ihmettelet, miksi sinulla kestää niin kauan siivota kotisi ja pohdit, kamppailevatko muutkin saman ongelman kanssa, tämä voi olla tärkein koskaan lukemasi artikkeli.

image

Japanissa siivousta ei nähdä pakkopullana. Suurin osa japanilaisista pitää siivoamista jopa melko nautittavana puuhana. Se kenties selittää, miksi Japanissa sekä julkiset että yksityiset tilat ovat aina niin moitteettomassa kunnossa. On huomattavasti vaikeampaa löytää likaista paikkaa Japanista kuin länsimaista.

Meidän puolellamme mannerlaattaa likaa löytyy kaikkialta. Emme ole vielä hoksanneet kaikkia puhtaanapidon salaisuuksia.

Tässä artikkelissa kerron, kuinka pieni sähkölaite saattaa olla salaisuus Japanin tahrattomuuteen.

Miten Japani pysyy niin puhtaana?

"Siistiminen" on keskeinen ajatus japanilaisessa kulttuurissa. Sitä kutsutaan joskus myös "järjestelyksi" tai "siivoamiseksi".

image

Ideana on, että puhdas ja hyvin järjestetty asuintila tuo elämään rauhaa ja järjestystä. Mitä enemmän sotkua, sitä enemmän kaaosta. Mitä vähemmän sotkua, sitä enemmän järjestystä.

Suurin osa länsimaisista ihmisistä ei voinut uskoa, että pelkästään sillä, että asuu siistissä ympäristössä, voi olla huomattavia positiivisia vaikutuksia elämänlaatuun.

Sen jälkeen, kun Marie Kondo julkaisi menestyskirjansa "KonMari - Siivouksen elämänmullistava taika", suurin osa ihmisistä on kuitenkin alkanut huomata, kuinka ratkaisevan tärkeää elintilan puhtaus on hyvän elämän kannalta.

Puhtaus liittyy Japanissa myös šintolaisuuteen, japanilaiseen uskontoon, joka opettaa puhtauden olevan pyhää. Japanissa on paljon myös buddhalaisuutta, joka sekin korostaa puhtauden merkitystä.

Se, mikä on kiinnostavaa siistimisessä ja šintolaisuudessa on, että niiden kuvailemat ajatukset eivät ole mitenkään poikkeuksellisia. Puhtauden tärkeys tunnetaan Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja ympäri maailmaa.

Länsimaissa ei välttämättä ole kulttuurisia tai uskonnollisia perusteita puhtauden tärkeydelle, mutta kaikki täällä tietävät, että puhdas on parempi kuin likainen.

Mikä siis saa Japanin erottumaan joukosta?

Monet Japaniin matkustavat ovat tunnustaneet, että ensimmäinen asia, johon he Japanissa kiinnittävät huomiota, on se, miten puhdasta kaikkialla on. Jotkin huoneet Japanissa ovat niin puhtaita, että voit nähdä peilikuvasi lattiassa!

Jotkut sanovat japanilaisen elämäntavan tukevan siisteyttä. Esimerkiksi julkiset roskakorit ja vapaaehtoisten suorittama siistiminen tekevät maan puhtaana pitämisestä helppoa.

Japanin siisteyteen voi kuitenkin olla toinenkin syy, josta vain harvat puhuvat. Sain sen selville yhdellä Japanin matkoistani, enkä unohda sitä koskaan.

Sitä kutsutaan Synoshi Power Spin Pesuriksi. Sen sanotaan olevan vaivattomin ja edullisin siivoustapa kaikenlaisen lian ja vaikeiden tahrojen puhdistamiseen.

image

Synoshi Power Spin Pesuri: Nykyaikainen tapa siivota

Synoshi Power Spin Pesuri on käsikäyttöinen, johdoton sähkölaite, joka tekee suurimman osan siivouksesta puolestasi. Tämänkaltaiset sähköiset siivouslaitteet ovat suosittuja Japanissa ja sellainen löytyykin miltei jokaisesta japanilaisesta kotitaloudesta.

Synoshi tekee japanilaisten kulttuuristen ja uskonnollisten ohjenuorien seuraamisesta helppoa. Sähköharjaa käytettäessä tarvitaan vain murto-osa siitä vaivasta, jota kodin puhtaanapito yleensä vaatii.

Kaikenlaisen siivouksen saa tehtyä niin, että vain pitelee laitetta ja liikuttelee sitä millä tahansa pinnalla.

Sähköinen pesuharja on yksi uusimmista ja tehokkaimmista siivousteknologioista, joita tiedämme. Laitteessa yhdistyy Japanin rakkaus puhtautta kohtaan sekä moderni teknologia, ja lopputulos on kaikkien saatavilla.

Laitteessa on innovatiivinen L-muotoilu. Vaihdettava harjaspää kiinnitetään laitteen päähän. Käyttäjät voivat käyttää kolmea eri harjaspäätä useiden erilaisten pintojen puhdistamiseen. Vaihtopäistä kaksi on ostettavissa erikseen.

Missä ikinä lika piileksiikään (ahtaissa paikoissa, nurkissa tai sileillä pinnoilla), Synoshi pääsee siihen käsiksi.

Siivotessasi Synoshilla, sinun ei tarvitse käyttää tunteja kuuraamiseen, moppaamiseen ja pyyhkimiseen. Se lyhentää siivousaikaasi yli puolella ja poistaa suurimman osan siivoamiseen liittyvästä stressistä.

Mikä tekee laitteesta erityisen?

image

Monikäyttöinen

Sähköistä pesuharjaa voidaan käyttää puhdistamaan monia erilaisia esineitä ja pintoja. Monet käyttävät sitä esimerkiksi tasaisten pintojen ja ahtaiden nurkkien siivoamiseen.

Synoshi Power Spin Pesurilla ja sen eri vaihtopäillä voi pestä auton renkaita, ovia, ikkunoita, keittiötasoja, patoja ja kattiloita, lasipintoja ja jopa liesiä.

Langaton

Sinun ei tarvitse sotkeutua johtoihin tai huolehtia pistorasian asentamisesta kylpyhuoneeseen. Voit keskittyä vain siivoamiseen.

Uudelleenladattava pitkällä akunkestolla

Täyteen ladattuna Synoshi toimii täydellä teholla jopa 45 minuuttia. Sinä aikana ehdit tehdä suurimman osan siivouksesta, jos asut keskikokoisessa asunnossa.

Vaivatonta siivousta

Lian, rasvan, saippuajäämien ja laattojen saumojen peseminen käsin voi olla todella raskasta puuhaa. Synoshi Power Spin Pesurin pyörivä liike hoitaa suurimman osan kuuraamisesta, harjaamisesta ja pyyhkimisestä puolestasi, joten sinä vältyt niiltä.

Näin sinulta kuluu vähemmän energiaa siivoukseen. Se on puoliautomaatiota parhaimmillaan.

Vedenpitävä

Synoshi Power Spin Pesuri toimii hyvin märissä olosuhteissa.

Voit pestä pesualtaan ja suihkun huoletta veden valuessa ja käyttää sitä jopa paljussa tai uima-altaassa!

Ja mikäli pesurisi likaantuu, voit pestä sen juoksevan veden alla taas puhtaaksi.

image

Säästää aikaa ja rahaa

Jos taas vihaat siivoamista niin paljon, että mieluummin maksat jollekin toiselle sen tekemisestä, sopii Synoshi hyvin myös sinulle.

Laite on edullinen ja tekee suurimman osan kuurauksesta ja huuhtelusta puolestasi. Toki sen käyttö vaatii hieman panostusta myös sinulta, mutta se on sen arvoista, kun mietitään, kuinka paljon säästät.

Synoshi tekee elämästä paljon helpompaa

Monet kotitaloudet ympäri Japanin käyttävät Synoshi-pesuharjoja saadakseen parempia siivoustuloksia.

Synoshin kaltaiset siivousvälineet ovat Japanin tahrattomuuden suurin salaisuus.

Sähköisiä pesuharjoja käyttävät ihmiset saavat siivouksensa tehtyä ennätysajassa, joten heille jää enemmän aikaa rentoutua ja nauttia vapaa-ajastaan.

Harva kuitenkaan arvostaa Synoshia yhtä paljon kuin ikäihmiset. Pesuri on heille täydellinen, sillä sen käyttö ei vaadi juurikaan energiaa, eikä se rasita heidän hauraita niveliään ja lihaksiaan.

image

Sopiiko laite sinulle?

Haluatko vähentää siivousaikaasi yli puolella? Haluatko syväpuhdistaa kotisi mahdollisimman vähäisellä vaivannäöllä? Oletko kyllästynyt siihen, että siivous rasittaa niveliäsi?

Tykkäätkö kokeilla uusia asioita?

Jos vastasit KYLLÄ, Synoshi Power Spin Pesuri sopii sinulle.

Tämän artikkelin lukijat saavat:

VAIN RAJOITETUN AJAN VOIMASSA OLEVAN ERIKOISTARJOUKSEN: 70 % ALENNUSTA

Tällä näppärällä laitteella käy vaivattomasti sekä kylpyhuoneen, keittiön että olohuoneen siivoaminen. Tulet säästämään sen avulla aikaa, rahaa ja energiaa.

Lukuisat siisteyttä arvostavat ihmiset tilaavat nyt Synoshin. Kaikki haluavat itselleen ihmelaitteen, joka on saanut inspiraationsa japanilaisesta puhtauden perinteestä.

Jos harkitset hankkivasi tämän kätevän siivouslaitteen, jolla voit korvata kaikki muut siivousvälineet, kannattaa sinun napauttaa alla olevaa linkkiä ja tehdä tilaus.

Artikkelin lukijana saat 70 %:n ALENNUKSEN, kun tilaat heti ➢
Kiirehdi – toimituksia rajoitettu määrä

Tämä̈ on mainos, eikä̈ varsinainen uutinen, blogi tai asiakassuojapäivitys

MARKKINOINTI-ILMOITUS: Tämä verkkosivusto on kauppapaikka. Ole tietoinen siitä, että omistajalla on rahallinen yhteys verkkosivustolla mainostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Omistaja saa maksun aina jokaisesta sivustolta eteenpäin ohjatusta hyväksytystä liidistä, mutta rajoittuen tähän.

MAINONTAILMOITUS: Tämä verkkosivusto ja sivustolla mainitut tuotteet ja palvelut mainostavat markkinapaikkoja. Tämä verkkosivusto on mainos, ei uutismedia. Kaikki tällä verkkosivustolla kuvissa esiintyvät henkilöt ovat malleja. Tämän sivuston ja tällä sivustolla mainittujen tuotteiden ja palvelujen omistaja tarjoaa vain palvelun, jossa kuluttajat voivat saada ja vertailla tuotetietoja.

Tarkista saatavuus