Toto ruční zařízení může posloužit jako jedním z faktorů, proč jsou Japonci tak dobří v uklízení v domácnosti.

Pokud vás zajímá, proč vám úklid domácnosti trvá tak dlouho a zda se se stejným problémem potýkají i ostatní - pravděpodobně čtete ten nejdůležitější článek minimálně tohoto týdne.

image

V Japonsku není úklid považován za povinnost. Většina lidí ho tam považuje spíše za příjemné a naplňující trávení času. To vysvětluje, proč jsou veřejné i soukromé prostory v Japonsku vždy dokonale čisté. V Japonsku je těžší najít špinavá zákoutí, než je tomu např. na Západě.

U nás v Evropě je špína opravdu všudypřítomná. Je to ale z části dáno tím, že jsme zatím neodhalili tajemství efektivně udržované čistoty.

V tomto článku vám povím o tom, jak může být jeden malý elektrický přístroj tajemstvím čistoty v japonských domácnostech.

Jak si v Japonsku udržují doma čisto?

"Decluttering" je v japonské kultuře zásadním pojmem. Někdy se mu říká "třídění" nebo "udržování pořádku".

image

Vychází z myšlenky, že čistý a uspořádaný životní prostor vnáší do našeho života klid a řád. Více nepořádku znamená více chaosu. Méně nepořádku, více pořádku.

Většina lidí v západních zemích nevěřila, že pouze život v uklizeném prostředí může výrazně ovlivnit kvalitu života.

Ale po vydání knihy "The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering" od Marie Kondo si většina lidí začíná uvědomovat, jak zásadní význam má čistý prostor pro dobrý život.

Čistota v Japonsku souvisí také s náboženstvím šintoismu. Toto náboženství pochází z Japonska a učí, že čistota je posvátná. Velké zastoupení má v Japonsku také buddhismus, který taktéž hlásá čistotu jako základní pilíř.

Zajímavé na dekluteringu a šintoismu je, že nepopisují nic mimořádného. Dokonce i lidé v zemích v rámci Evropy, Severní Ameriky a zbytku světa vědí, jak je důležité být čistý a to jak spirituálně tak fyzicky.

Na Západě možná neexistuje kulturní nebo náboženské cítění, které by to podporovalo, ale každý zde ví, že čistota je lepší než špína.

Čím tedy Japonsko vyniká?

Mnoho turistů cestujících do Japonska přiznalo, že první, čeho si na Japonsku všimli, byla ta všudypřítomná čistota. Některé pokoje v Japonsku jsou tak čisté, že se jim i leskle podlaha!

Někteří lidé říkají, že japonský životní styl je velmi čistotný. Částečně i díky menšímu počtu veřejných odpadkových košů a častému úklidovému dobrovolničení v ulicích.

Ale je tu ještě jeden faktor, o kterém mluví málokdo. Zjistila jsem to při jedné ze svých cest do Japonska a od té doby jsem tím fascinovaná

Této pomůcce říkají The Synoshi Power Spin Scrubber. Prý je tou nejjednodušší a cenově nejdostupnější pomůckou pro čištění všech druhů špíny, nečistot a odolných skvrn.

image

The Synoshi Power Spin Scrubber: Moderní způsob čištění

The Synoshi Power Spin Scrubber je ruční bezdrátové elektrické zařízení, které vám zvládne pomoci s úklidem. Elektrické čistící přístroje, jakým je i tento, jsou v Japonsku velmi módní a alespoň jeden vlastní téměř každá domácnost.

Díky Synoshi je tak daleko snažší udržovat čistotu a splňovat kulturní a náboženské regule o čistotě. Stačí vynaložit jen zlomek úsilí, abyste měli doma čisto.

Stačí přístroj přiložit k jakémukoli povrchu a nechat jej efektivně eliminovat všechnu špínu.

Jedná se o jednu z nejnovějších a nejúčinnějších úklidových technologií na trhu. Přístroj byl vyvinut tak, aby spojil japonskou lásku k čistotě s moderními technologiemi a vytvořil tak efektivní pomůcku pro každého.

Zařízení má inovativní design ve tvaru písmene L. Kartáčová hlava je připevněna na špičatém okraji. Uživatelé mohou k čištění široké škály povrchů používat tři kartáčové hlavy, z nichž dvě lze zakoupit samostatně.

Ať už se nečistoty vyskytují kdekoli (ve skuliních a šterbinách, rozích nebo na hladkých površích), Synoshi vás jich zbaví.

Při úklidu s Synoshi nemusíte trávit hodiny drhnutím, vytíráním a stíráním nečistot. Produkt dobu úklidu o více než polovinu a zbaví vás většiny stresu a námahy.

Proč je tento produkt tak jedinečný?

image

Multifunkční účinek

Tento nástroj lze použít k čištění většiny předmětů a povrchů. Uživatelé jej užívají na pravidelný úklid domácnosti a také např. pro čištění pneumatik a interiéru auta.

The Synoshi Power Spin Scrubber s různými kartáči dokáže vyčistit pneumatiky, dveře, okna, kuchyňské linky, hrnce a pánve, sklenice, a dokonce i sporáky a další spotřebiče.

Bezdrátový pohon

Nemusíte se zaplétat do drátů ani se starat o to, zdali máte v koupelně zásuvku. Díky bezdrátovému pohonu se zkrátka staráte o úklid, na nic jiného už myslet nemusíte.

Možnost opětovného dobíjení + dlouhá výdrž baterie

Při plném nabití vydrží Synoshi na plný výkon až 45 minut. To vám dává dostatek času na větší úklid v průměrně velkém bytě.

Úklid zcela bez námahy

Ruční čištění všech nečistot, usazenin, špíny a spár na dlaždicích může být opravdu náročné. Při otáčení své hlavice zvládne The Synoshi Power Spin Scrubber většinu drhnutí za vás, takže se vůbec nemusíte namáhat manuálním drhnutím.

Vynakládáte tak méně energie a úsilí. Jedná se o poloautomatizaci v té nejlepší formě.

Vodotěsná konstrukce

The Synoshi Power Spin Scrubber funguje dobře i za vlhka.

Můžete s ním bez obav čistit umyvadla a sprchy v při puštěné vodě a dokonce produkt používat i při čištění bazénů!

Pokud se vám drátěnka zašpiní, jednoduše ji omyjte pod tekoucí vodou.

image

Ušetří vám čas a peníze

Pokud vás úklid otravuje do také míry, že za něj platíte úklidové firmě, Synoshi je tu přesně pro vás.

Přístroj je cenově dostupný a většinu drhnutí a omývání zvládne sám. Samozřejmě vyžaduje minimum manuální práce z vaší strany, v porovnání se zcela ručním drhnutím ušetříte jak spoustu času, tak spoustu síly.

Život je díky Synoshi mnohem jednodušší

Synoshi je velice populární pomůckou po celém Japonsku. K potřebám efektivního úklidu produkt užívají jak ženy, tak muži, kdy jim šetří energii a čas.

Úklidové pomůcky jako Synoshi jsou tajemstvím, které stojí za čistotou japonských domácností.

Lidé, kteří pomůcku užívají, mají úklid hotový za zlomek času, než je tomu v případě manuálního drhnutí. Díky tomu mají více času na odpočinek a užívání si volného času s rodinou.

Synoshi nejvíce oceňují senioři. Je pro ně ideální, protože pro jeho obsluhu nevyžadují žádné know-how a ještě k tomu nemusí pro úklid vynakládat příliš energie.

image

Hodí se toto zařízení i vám?

Chcete si zajistit dvakrát rychlejší úklid? Chcete hloubkově čistot povrchy ve vaší domácnosti s minimálním úsilím? Už vás nebaví namáhat se při úklidu a riskovat, že ublížíte svým kloubům?

Rádi zkoušíte nové věci?

Pokud je vaše odpověď ANO, pak je The Synoshi Power Spin Scrubber produkt právě pro vás.

Čtenáři tohoto článku získají:

A ČASOVĚ OMEZENOU NABÍDKU: SPECIÁLNÍ - :DISK SLEVU

Úklid koupelny, kuchyně a obývacího pokoje s tímto malým přístrojem bude rychlý a nesmírně snadný. Ušetříte s ním peníze, čas i energii.

Spousta lidí, kteří si zakládají na čistotě, přesedlala z klasických ručních metod na Synoshi. Jedná se o velice populární produkt, který je inspirován japonskou filozofií a čistotou.

Pokud přemýšlíte o tom, že byste právě tento nástroj vyzkoušeli, objednejte si jej i vy a přesvědčte se o jeho efektivitě.

Čtenáři tohoto článku získají 70 % SLEVU, pokud si objednají ihned ➢
Pospěšte si - máme omezený počet skladových zásob

Toto je reklama a nejedná se o aktuální zpravodajský článek, blog, ani aktualizaci v oblasti ochrany spotřebitele

MARKETINGOVÉ ZVEŘEJNĚNÍ: Tyto webové stránky jsou tržištěm. Proto byste měli vědět, že majitel má peněžní spojení s produkty a službami inzerovanými na těchto stránkách. Majitel obdrží platbu vždy, když je mu doporučeno kvalifikované vedení, ale tím to končí.

ZVEŘEJNĚNÍ INFORMACÍ O REKLAMĚ: Tato webová stránka a produkty a služby, na které se na stránce odkazuje, jsou reklamním tržištěm. Tyto webové stránky jsou reklamou, nikoliv zpravodajskou publikací. Veškeré fotografie osob použité na těchto stránkách jsou modely. Vlastník těchto stránek a výrobků a služeb uvedených na těchto stránkách pouze poskytuje službu, kterou si mohou poskytovalé a zákazníci porovnat

Ověřit dostupnost